Μηχανή

Η Syndea εστιάζει στην ασφάλεια σου ώστε να ταξιδεύεις και να ζεις ξέγνοιαστος την κάθε σου μέρα … Για αυτό, προσφέρουμε πακέτα ασφάλισης της μηχανής σου που καλύπτουν τις πραγματικές σου ανάγκες με ανταγωνιστικά ασφάλιστρα!

Καλύψεις ασφάλισης Οικονομικού Πακέτου

Σωματικές βλάβες προς τρίτους
Υλικές ζημιές προς τρίτους
Νομική Προστασία
Προστασία Bonus Malus
Δωρεάν κάλυψη AUTOHELP
Δες όλες τις καλύψεις

Επιπλέον Προνόμια

Επισκευές Οχημάτων. Η επισκευή του αυτοκινήτου είναι υπόθεση προσωπική. Η Syndea σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις το δικό σου συνεργείο και να επισκευάσεις τη ζημιά του αυτοκινήτου σου από καλυπτόμενο κίνδυνο.
Ανταγωνιστικό ασφάλιστρο. H Syndea προσφέρει προνομιακά πακέτα με εξαιρετικά ανταγωνιστικό ασφάλιστρο σε συγκεκριμένους νομούς και χρήσεις. Μάθε για τα πακέτα που σας προσφέρουμε στον πλησιέστερο συνεργάτη μας!

Φροντίδα Ατυχήματος

Σε περίπτωση ατυχήματος, τηλεφώνησε από σταθερό ή κινητό στο τηλέφωνο 1158 που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο, θα έρθει άμεσα κάποιος συνεργάτης στον τόπο του ατυχήματος ο οποίος θα αναλάβει τη διεκπεραίωση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών που αφορούν το ατύχημα.

Ζήτησε Προσφορά για το Οικονομικό Πακέτο Μηχανής

Επικοινώνησε με τον ασφαλιστή σου ή συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και υπόβαλε την παρακάτω φόρμα. Ένας εκπρόσωπος της Εταιρίας μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σου για να σε ενημερώσει για τις υπηρεσίες μας.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
GDPR
Scroll to Top