Ομαδικά προγράμματα υγείας

Τα Προγράμματα Ομαδικής Ασφάλισης είναι σχεδιασμένα ώστε να παρέχουν στους ασφαλισμένους και στους συμβαλλόμενους (Εταιρίες- εργοδότες)  την καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών τους. Διάφορες ομάδες μπορούν να ασφαλιστούν με Ομαδικό Συμβόλαιο Ζωής όπως οι εργαζόμενοι μιας επιχείρησης, τα μέλη ενός συνδικάτου, τα μέλη μια τράπεζας, ενός συνεταιρισμού, ενός συλλόγου κλπ.

Καλύψεις που παρέχονται στο ομαδικό συμβόλαιο

Πρόσκαιρη ασφάλιση ζωής
Θάνατος και Μόνιμη Ολική ή Μερική Ανικανότητα από ατύχημα
Μόνιμη Ολική Ανικανότητα από ασθένεια
Απώλεια εισοδήματος από ατύχημα ή ασθένεια
Ιατροφαρμακευτικά έξοδα από ατύχημα
Νοσοκομειακή περίθαλψη
Εξωνοσοκομειακή περίθαλψη

Τι καλύπτουμε

Τα Ομαδικά Προγράμματα μπορούν να καλύψουν τη Ζωή, την ανικανότητα, τα ιατροφαρμακευτικά έξοδα και τις νοσηλείες από ατύχημα ή ασθένεια ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε ομάδας.

Ενδεικτικές καλύψεις
Ημερήσιο Επίδομα Νοσηλείας για νοσηλεία χωρίς απαίτηση αποζημίωσης
Αποζημίωση ασφαλισμένου εντός 10 ημερών
365 ημέρες το χρόνο με Ιατρικό Συμβουλευτικό και Συντονιστικό ρόλο
Χειρουργικές επεμβάσεις που δε χρειάζονται νοσηλεία
Απευθείας εξόφληση των καλυπτόμενων αναγνωρισμένων εξόδων μόνο στα συμβεβλημένα νοσηλευτήρια σε όλη την Ελλάδα βάσει των όρων του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας

Γραμμή Υγείας

Στη Syndea εκτιμούμε ότι μας εμπιστεύεσαι ό,τι πολυτιμότερο έχεις… την υγεία σου! Για αυτό και έχουμε τη Γραμμή Υγείας που λειτουργεί 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα για να σε καθοδηγήσει για τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσεις σε περίπτωση νοσηλείας.
Πριν από κάθε νοσηλεία, θα πρέπει να επικοινωνείς από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο με τη Γραμμή Υγείας στο τηλέφωνο 210 62 88 063, προκειμένου να ενημερωθείς για το δίκτυο των Συμβεβλημένων Νοσηλευτικών ιδρυμάτων και να ακολουθήσει τη διαδικασία που θα σου υποδείξει η Γραμμή Υγείας.

Ζήτησε Προσφορά για τα Ομαδικά Προγράμματα Υγείας

Επικοινώνησε με τον ασφαλιστή σου ή συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και υπόβαλε την παρακάτω φόρμα. Ένας εκπρόσωπος της Εταιρίας μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σου για να σε ενημερώσει για τις υπηρεσίες μας.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
GDPR
Scroll to Top