Τρακτέρ

Η Syndea μεριμνά για τον αγρότη και προσφέρει κατάλληλες και εξειδικευμένες καλύψεις ειδικά για εσένα.  Γνωρίζουμε ότι το τρακτέρ σου είναι το βασικό εργαλείο για την εργασία σου, για αυτό και προσφέρουμε πακέτο ασφάλισης του γεωργικού σου ελκυστήρα, με εξαιρετικά ανταγωνιστικό ασφάλιστρο για να καλύψουμε τις πραγματικές σου ανάγκες.

Καλύψεις ασφάλισης Οικονομικού Πακέτου

Σωματικές βλάβες προς τρίτους
Υλικές ζημιές προς τρίτους
Προστασία Bonus Malus
Νομική Προστασία
Προσωπικό Ατύχημα
Δωρεάν κάλυψη AUTOHELP
Δες όλες τις καλύψεις

Επιπλέον Προνόμια

Προνομιακά πακέτα για τους Αγρότες. Η Syndea είναι δίπλα στον αγρότη, αφουγκράζεται τις ανάγκες του και παρέχει ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα και εκπτώσεις στην ομάδα των Αγροτών.
Ειδικές εκπτώσεις. Μάθε για τις εκπτώσεις της Syndea στον πλησιέστερο συνεργάτη μας και κέρδισε από 5% έως 35% έκπτωση στα ασφάλιστρα του οχήματός σου, στην περίπτωση που ανήκεις σε μία ή και περισσότερες ειδικές κατηγορίες.
Επισκευές Οχημάτων. Η επισκευή του αυτοκινήτου είναι υπόθεση προσωπική. Η Syndea σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις το δικό σου συνεργείο και να επισκευάσεις τη ζημιά του αυτοκινήτου σου από καλυπτόμενο κίνδυνο.
Ανταγωνιστικό ασφάλιστρο. H Syndea προσφέρει προνομιακά πακέτα με εξαιρετικά ανταγωνιστικό ασφάλιστρο σε συγκεκριμένους νομούς και χρήσεις. Μάθε για τα πακέτα που σας προσφέρουμε στον πλησιέστερο συνεργάτη μας!

Φροντίδα Ατυχήματος

Σε περίπτωση ατυχήματος, τηλεφώνησε από σταθερό ή κινητό στο τηλέφωνο 1158 που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο, θα έρθει άμεσα κάποιος συνεργάτης στον τόπο του ατυχήματος ο οποίος θα αναλάβει τη διεκπεραίωση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών που αφορούν το ατύχημα.

Ζήτησε Προσφορά για το Οικονομικό Πακέτο Τρακτέρ

Επικοινώνησε με τον ασφαλιστή σου ή συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και υπόβαλε την παρακάτω φόρμα. Ένας εκπρόσωπος της Εταιρίας μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σου για να σε ενημερώσει για τις υπηρεσίες μας.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
GDPR
Scroll to Top