Αποταμίευση – Σύνταξη

Η Αποταμίευση και η εξασφάλιση μιας μηνιαίας σύνταξης είναι συνυφασμένες έννοιες με την ασφάλεια. Για εμάς η αποταμίευση των χρημάτων σου είναι μία υπόθεση προσωπική. Γι’ αυτό και όλα τα προγράμματα μας είναι σχεδιασμένα για κάθε έναν ξεχωριστά, ώστε να εξασφαλίσουμε το μέλλον που ονειρεύεσαι για εσένα και την οικογένειά σου.

Προγράμματα Αποταμίευσης & Σύνταξης

Ισόβια Μηνιαία Σύνταξη

Εγγυημένη περίοδος καταβολής 0,10,15,20 χρόνια και με επιστροφή ασφαλίστρων σε περίπτωση θανάτου. Με τη λήξη της ασφάλισης στο χρονικό διάστημα που προβλέπει το συμβόλαιο, είτε θα ξεκινήσουν οι μηνιαίες συνταξιοδοτικές καταβολές του ασφαλισμένου με ισόβια διάρκεια, είτε θα λάβει το ασφαλισμένο κεφάλαιο εφάπαξ. Η επιλογή της μηνιαίας εγγυημένης σύνταξης αφορά στην καταβολή της στους δικαιούχους, σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου και για το χρονικό διάστημα αυτός έχει επιλέξει.

Δες όλες τις καλύψεις
Aποταμιευτική-Επενδυτική Ασφάλιση Ζωής

Ο ασφαλισμένος επιλέγει να καταβάλλει ασφάλιστρα, είτε με εφάπαξ τρόπο πληρωμής, είτε με περιοδικό, με σκοπό την επένδυσή τους με ένα ετήσιο προκαθορισμένο  εγγυημένο επιτόκιο. Έχει δικαίωμα επιπλέον εκτάκτων καταβολών & δικαίωμα ολικής ή μερικής εξαγοράς.

Δες όλες τις καλύψεις

Γιατί Αποταμίευση - Σύνταξη

Γιατί η Αποταμίευση είναι συνυφασμένη με την ασφάλεια! Μπορείς να επιλέξεις προαιρετικά τις παρακάτω καλύψεις:

 

Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρων λόγω Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας Ασφαλισμένου

Σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος καταστεί Μόνιμα και ολικά Ανίκανος για εργασία είτε από ατύχημα είτε από ασθένεια, απαλλάσσεται από την πληρωμή των ασφαλίστρων του και το συμβόλαιο παραμένει σε ισχύ μέχρι τη λήξη του.

 

Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρων λόγω Θανάτου ή Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας Συμβαλλομένου (Λήπτη της ασφάλισης)

Σε περίπτωση απώλειας της ζωής του συμβαλλομένου ή Μόνιμης και ολικής Ανικανότητας  για εργασία είτε από ατύχημα είτε από ασθένεια, απαλλάσσεται από την πληρωμή των ασφαλίστρων και το συμβόλαιο παραμένει σε ισχύ μέχρι τη λήξη του.

Ο ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει τις παρακάτω καλύψεις συμπληρωματικά στο συμβόλαιο του:
Θάνατος από ατύχημα
Μόνιμη Ολική Ανικανότητα από Ασθένεια ή Ατύχημα
Μόνιμη Ολική Ανικανότητα από Ασθένεια ή Ατύχημα με ασφαλισμένο κεφάλαιο μειούμενο κάθε χρόνο
Μόνιμη Ολική ή Μερική Αναπηρία από ατύχημα
Ιατροφαρμακευτικά έξοδα από ατύχημα
Απώλεια εισοδήματος από ατύχημα ή ασθένεια

Ζήτησε Προσφορά για την Αποταμίευση - Σύνταξη

Επικοινώνησε με τον ασφαλιστή σου ή συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και υπόβαλε την παρακάτω φόρμα. Ένας εκπρόσωπος της Εταιρίας μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σου για να σε ενημερώσει για τις υπηρεσίες μας.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
GDPR
Scroll to Top